Infiniti til Norge

Den norske Nissan-importøren regner med at Infiniti vil være på plass her i landet i løpet av 2009. Målet er å stjele kunder fra Audi, BMW, Mercedes-Benz og landsmannen Lexus.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste har fått med seg at Lexus er Toyotas premium-merke. Langt færre er klar over at også Honda og Nissan har utviklet egne luksusmerker; Acura og Infiniti. Årsaken til at disse merkene får liten oppmerksomhet, er at de ikke markedsføres i Europa.

Til Vest-Europa i 2008

Nå er det imidlertid ikke så lenge igjen før også europeere skal få stifte bekjentskap med Infiniti. Nissan har allerede introdusert luksusmerket i Russland og i løpet av inneværende år vil Infiniti også komme i salg i Ukraina (og Kina). Så, i løpet av 2008, er det Vest-Europas tur. Hovedkontoret vil bli lokalisert i Rolle i Sveits.

Til Norge i 2009?

Den norske Nissan-importøren kan bekrefte at Infiniti også vil bli introdusert i Norge, men er usikker på om den kommer i mål i 2008. Den internasjonale Nissan-organisasjonen godtar nemlig ikke at Infiniti selges gjennom Nissan-forhandlere, men krever tvert i mot egne salgspunkter for Infiniti. Det å bygge opp et eget forhandler-apparat for et ukjent luksusmerke i et såpass lite marked som Norge er ikke bare, bare - og den norske importøren arbeider nå med å finne en partner som kan ta sin del av jobben. Importøren regner imidlertid med å være i mål i løpet av 2009.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer