Test: Mercedes-Benz GLE 350 de

Ingen hybrid går lenger på strøm

Vi har testet den nye ladbare Mercedes-SUV-en mange kommer til å kjøre helelektrisk gjennom hele året.

SE VIDEO! NYLANSERT: Dieselhybriden Mercedes-Benz GLE 350 de imponerer! Video: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mercedes GLE har endelig kommet i ny versjon. Den forrige stammet fra ML fra 2012 og hadde det eldste interiøret i hele Mercedes-familien.

Utvendig er den fortsatt umiskjennelig en GLE. Den har fortsatt den kraftige C-stolpen, som er en signatur siden første generasjon ML ble lansert i 1998, men den har selvfølgelig det nye formspråket i front og hekk som de aller nyeste SUV-ene.

Topp moderne

Innvendig har det skjedd store forandringer. Nå har også GLE fått den store planken med to 12,3 tommer-store skjermer, men innredningen, som den deler med den store syvseteren GLS, skiller seg merkbart fra øvrige modeller.

Innrammingen rundt skjermen er annerledes og oppfattes mer integrert og bredere. Ventilasjonsdysene er firkantede og midtkonsollen preges av to svære håndtak - en slags arv fra andre generasjon ML, om enn i noe mer markert versjon nå.

Fantastisk rekkevidde

Akkurat nå er det spennende tider for ladbare hybrider. Første generasjon hadde for kort elektrisk rekkevidde, og for Mercedes og flere andre betød det at de trakk modellene fra markedet i påvente av andre generasjon. De rulles ut i disse dager, akkurat før avgiftsskiftet i Europa (2020).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer