Initiale Paris: Neste Renault Espace?

Renault Espace var lenge ansett som kongen av familiefraktere. Kan den neste oppnå samme status?

MIKS AV SUV OG FLERBRUKSBIL: Renault Initiale Paris gir noen hint om hvordan neste Espace kommer til å bli. Foto: Renault
MIKS AV SUV OG FLERBRUKSBIL: Renault Initiale Paris gir noen hint om hvordan neste Espace kommer til å bli. Foto: Renault Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i det minste et hederlig forsøk Renault kan oppvise på bilmessen i Frankfurt.

Som vanlig er første presentasjon en sniktitt inn i fremtiden via en konseptbil. Denne har fått navnet Initiale Paris - vi tror ikke produksjonsbilen, når den kommer, vil få det navnet. Den vil nok heller ikke få de gedigne 22-toms felgene, det gedigne Bose-anlegget med 32 høyttalere, eller det rimelig futuristiske interiøret, her har nemlig konseptdesignerne fått boltre seg ganske så fritt.

TEST: Renault Grand Espace

SUV-lignende MPV

Med denne bilen har Renault ikke bare villet fornye Flerbruksbilkonseptet sitt, men også gi det en sterkere personlighet. Den ser ut som en MPV, men har også noe SUV-aktig over seg. Bilen er temmelig stor - 485 centimeter i lengden.

Familiefrakter til 204.000 kroner

Sjette livsfase

Med Initiale Paris presenteres den sjette konseptbilen i en serie som representerer Renaults nye designstrategi under ledelse av designsjef Laurens van den Acker. Hvert konsept skal representere en fase i livet, og med denne familiefrakteren har vi nådd den sjette fasen - visdom. Bilene som er stilt opp i formasjon som en blomst viser at den sirkelen nå er sluttet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer