Innstegsmodellene

Også for innstegsversjonenes vedkommende kommer Outlander 2.2 Di-D godt ut - men bare hvis man er villig til å gi avkall på tredje seterad.

Publisert
Sist oppdatert

Det å sammenligne de tre innstegsmodellene er ikke like enkelt som å sammenligne de tre toppmodellene. Både Citroën og Peugeot har nemlig valgt å satse på syv seter også for innstegsversjonens vedkommende. Dette i motsetning til Mitsubishi, som har valgt å kutte ut den tredje seteraden i sin innstegsversjon av Outlander 2.2 Di-D.

470.000 og 480.000 kr

Den som ønsker rimeligste utstyrsnivå i kombinasjon med syv seter må dermed nøye seg med å velge mellom 4007 2.2 HDi Premium (ja, dette er faktisk navnet på innstegsmodellen) og C-Crosser 2.2 HDi Pack. Det rimeligste alternativet er Peugeoten, som koster 470.000 kroner. Citroëns alternativ koster 480.000 kroner, 10.000 kroner mer. Citroën kan imidlertid skilte med tilleggsvarmer, noe som rent objektivt oppveier prisforskjellen. Forøvrig er de to modellene identisk utstyrt. (* Se "OPPDATERT")

Mitsubishi billigst

Den som nøyer seg med fem seter gjør imidlertid også her lurt i å velge Mitsubishi. Outlander 2.2 D-iD Intense koster nemlig 450.000 kroner, 20.000 kroner mindre enn C-Crosser og 30.000 kroner mindre enn 4007. Outlander mangler tilleggsvarmer og tåkelykter, men har til gjengjeld 18-toms alufelger. De franske variantene hviler på 16-toms varianter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer