EasyPark

Integreres rett i bilen

EasyPark utvider støtten for parkering.

ANDROID AUTO: Endelig støtter EasyPark-appen Android Auto slik at du kan starte og stanse parkeringstida direkte i bilen. Foto: EasyPark
ANDROID AUTO: Endelig støtter EasyPark-appen Android Auto slik at du kan starte og stanse parkeringstida direkte i bilen. Foto: EasyPark Vis mer
Publisert

Etter først å ha introdusert samarbeid med både Volvo og Polestar, utvider EasyPark mulighetene for alle bileiere med Android Auto og en Android 9-mobil eller nyere. Det bekrefter parkeringsselskapet i en pressemelding.

Fra tidligere støtter EasyPark også Apple CarPlay.

– Skal vi tilby våre brukere en verdensledende tjeneste, er det viktig at vi utvikler og innoverer våre tilbud på en kontinuerlig basis. Ved å støtte Android Auto, tilbyr nå EasyPark en enklere parkeringsopplevelse, sier Ludvik Eide, markedsansvarlig i EasyPark, i pressemeldingen.

Det er mange biler som har selvparkeringsfunkjson, men nyheten er at det nå kommer til de rimeligere bilene også. Kia Sorento, rigtingnok en av de dyreste Kiaene, har dette som standard. Se hvordan det virker. Vis mer

Dermed kan du starte og stanse parkeringstida direkte i bilens infotainmnetsystem. Ettersom appen er en speiling av mobilappen, kan du naturligvis utvide parkeringstida direkte på mobilen, slik at du ikke trenger å gå tilbake til bilen for å gjøre dette.

Til DinSide forteller Eide at de på sikt ønsker at forbrukeren ikke skal behøve å tenke på verken parkering eller tida. Dette skal kunne både startes og stoppes etter bilens kjøremønster, forklarer han.

Enn så lenge er det noen utfordringer knyttet til om du kun flytter bilen litt lenger ned i gata, men dette er noe EasyPark sier de jobber med.

Støtte for Android Auto er på plass i den oppdaterte appen til Android, som nå er tilgjengelig i Play Store.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer