Interiør og utstyr

En forsiktig ansiktsløfting har gjort Mondeo-interiøret mer elegant. Med utstyrsnivå Ghia X trekker kupeen tankene mot dyre tyskere og briter.

Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Ford er det gjort hele 1.500 endringer i sammenheng med ansiktsløftingen av Mondeo. Av disse skal 50 være synlige. Vi fant ikke mange, men bet oss merke i noen. Blant de mest åpenbare er det nye stereoanlegget, som er langt penere integrert enn den gamle utgaven. Vi merket oss også at de store, sorte plastknappene for nødblink, front- og bakrutevarmere er borte. I stedet fant vi tre horisontalt plasserte og langt mer elegante aluminiumsknapper.

Endringene er altså ikke veldig omfattende, men mange nok til at det i utgangspunktet vellykkede interiøret fremstår som litt mer enhetlig og elegant.

Luksuriøst

Når bilen i tillegg er i utstyrsnivå Ghia X, slik vårt testeksemplar var, blir det hele svært så luksuriøst. Allerede i utstyrsversjon Ambiente er elektrisk høydejustering av førersetet, midtarmlene og elektronisk stabilitetsprogram (ESP) blant standardutstyret.

Hvis man avanserer til utstyrsnivå Trend blir man i tillegg eier av elektronisk klimaanlegg, elektriske vindusheiser med ett-trykk-funksjon også i bakdørene, belyste sminkespeil, tåkelys og elektrisk oppvarmet frontrute. Sistnevnte er forøvrig en drøm når bilen skal skrapes om morgenen, men irriterende i mørke, fordi varmetrådene splitter alle slags lyskilder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer