Interiør og utstyr

Myk dashbordplast, lekkert integrerte knapper og luftdyser og elegante aluminiums- og kromdetaljer. Det nye A3-interiøret gir klassefølelse.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du kjenner A4- og A6-interiørene, vil du fort finne deg til rette i nye A3. Instrumenter og knapper er holdt i samme stil og materialvalg og finish står ikke tilbake for de det du finner i de større familiemedlemmene. Diskret bruk av aluminium og krom sørger for å gi det riktige, eksklusive preget og ryddig plassering av knapper og brytere sørger for at man raskt blir dus med A3.

Noen særegenheter har imidlertid bilen fått. Blant annet har A3 fått runde luftdyser og runde temperaturvelgere. Og et tøft og plassbesparende håndbrekk gir plass til en ekstra koppholder.

God plass

Forsetene gir god støtte for både lår og rygg og sidestøtten er tilstrekkelig. Overraskende nok byr også baksetene på god plass både for ben og hode, noe som betyr at to voksne har god plass i baksetet. Vinduskarmene er imidlertid svært høye, noe som sammen med fravær av dørhåndtak og vindussveiv gir en litt klaustrofobisk opplevelse. De høye vinduskarmene sørger i tillegg for at A3-baksetene aldri vil bli et hyggelig sted for småbarn.

Bagasjeromsplassen er fullt ut akseptabel og fordi det er mulig å vippe ned bakseteryggen uten å fjerne hodestøttene, får man raskt tilgang på svært god plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer