Interiør, plass og kjøreopplevelse

Nye A-klasse er et romslig, trivelig og komfortabelt bekjentskap.

Publisert
Sist oppdatert

Vi fikk ikke kjørt nye A-klasse nok på svingete veger til å kunne felle noen dom over bilens kjøreegenskaper. Men det som uansett er sikkert, er at nye A-klasse leverer en mer komfortabel kjøreopplevelse enn sin forgjenger. Mens den utgående modellen på mange måter oppleves som en småbil, produserer nye A-klasse en kjøreopplevelse som minner mer om det vi er vant til fra kompakt- og fleksibiler.

Fin styring

Den endrede atferden har blant annet å gjøre med større akselavstand, et nytt bakhjulsoppheng og nye, avanserte dempere. Det at bilen rent fysisk har blitt større, har selvsagt også betydning og resulterer i at bilen oppleves som stødigere og tryggere, ikke minst i høye hastigheter. Den nye elektromekaniske styringen bidrar også i positiv retning. Styringen er nemlig både direkte og presis og fungerer godt både i byen og på landeveien.

Behagelig innstigning

Fremtidige eiere av nye A-klasse vil også kunne glede seg over en trivelig kupé. Takket være store dører og en høy sitteposisjon er det behagelig å stige inn og ut av både for- og bakseter og alle passasjerer kan glede seg over god takhøyde. Benplassen i baksetene er god nok for voksne, men dessverre er det ikke lenger mulig å skape seg ekstra god benplass ved å skyve bakre seterad bakover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer