Interiør, plass og utstyr

Nye Opel Astra har vokst i alle retninger og er nå blant de største i klassen. Et påkostet interiør gir høy opplevd kvalitet.

Publisert
Sist oppdatert

Nye Opel Astra har blitt nesten 14 centimeter lengre, drøye 4 centimeter bredere og snaue 4 centimeter høyere sammenlignet med forgjengeren. Dette, sammen med god plassutnyttelse, har gitt en stor og romslig kupé. Opel har i tillegg strukket øvre del av dashbordet svært langt, noe som skaper en illusjon av at kupeen er enda større enn den faktisk er.

Vellykket interiør

Opel har tradisjonelt ikke vært spesielt gode på interiør-siden, men interiøret i nye Astra fungerer svært godt. Den opplevde kvaliteten er høy, noe som delvis skyldes fine overflatematerialer og enhetlig materialbruk. Dashbordplasten er polstret og A-stolpene kledt i stoff.

Opplevelsen av Astra-interiøret vil selvsagt variere med utstyrsnivå, men med integrert radio, elektronisk klimaanlegg og en sentralt plassert fargeskjerm på plass, virker midtkonsollen gjennomarbeidet og eksklusiv. Betjeningen av klimaanlegg og radio foregår for en stor del med store, runde knotter, noe som fungerer bra. Rattet, i hvert fall de skinntrukne utgavene vi disponerte, ligger godt i hendene og er utrustet med knapper for betjening av radio og kjørecomputer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer