Interiør, sikkerhet og utstyr

Urban Cruiser er ikke luksuriøs, men kupeen er praktisk og standardutstyrslisten rikholdig. Sikkerheten fremstår som godt ivaretatt.

Publisert
Sist oppdatert

Du som velger å satse på Urban Cruiser må klare deg uten polstret dashbordplast, stofftrukne A-stolper, belyste sminkespeil og leselys i baksetene. Sammenlignet med for eksempel en Volkswagen Golf, fremstår derfor interiøret som relativt billig.

På den annen side er Urban Cruiser-kupeen av den praktiske typen. I midtkonsollen finner du to koppholdere og en tredje, integrert variant er plassert foran høyre luftdyse. Dørlommene er tilpasset flasker og dobbelt hanskerom er på plass. Instrumentpanelet er enkelt, men originalt, i den forstand at både fartsmåler og turteller har fått plass i samme sirkel. De aller fleste knapper, brytere og hendler er lette å lokalisere og å betjene og den sølvfarvede dashbordkonsollen forbinder midtkonsollen med dashbordet på en original måte.

Høy sitteposisjon

Som mange andre Toyota-modeller preges Urban Cruiser av en høy sitteposisjon og relativt korte sitteputer i forsetene. Sistnevnte produserer imidlertid god sidestøtte - og baksetene kjennetegnes som nevnt ved svært god benplass. Rattet kan justeres i både høyde og dybde, noe som inntil nylig ikke har vært noen selvfølge hos Toyota.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.