Italiensk politi kjører Lamborghini

Dette er nok en av de raskeste politibilene som finnes. Toppfarten er over 300 kilometer i timen og bilen skal brukes i svært kritiske situasjoner i trafikken eller ved alvorlige ulykker.

Publisert
Sist oppdatert
Italiensk politi kjører Lamborghini

Italiensk politi kjører Lamborghini

  1. Store bilder
Italiensk politi kjører Lamborghini


Bilen er donert til det italienske trafikkpolitiet (Polizia Stradale) i forbindelse med 152 årsjubileet. Den er uniformert og er utstyrt med både sirener og blinkende lys.

Bilen får et bredt bruksområdet og skal ikke bare brukes til trafikkovervåkning. Det er også ved store ulykker, branner og andre kritiske situasjoner at bilen skal i aksjon. I tillegg til høyteknologisk elektronikk har den også utstyr for medisinsk hjelp. Bilen skal brukes til alarm- og nødsituasjoner, og den er utstyrt med defibrillator og annet hjerteutstyr, og skal også brukes til transport av organer til transplantasjoner.

Svært rask

Gallardo er den nyeste modellen til Lamborghini og er utstyrt med en 5-liters V10-motor med 500 hestekrefter. Bilen har firehjulsdrift og sammen med noen spesielle dekk som Pirelli har utviklet for Lamborghini skal dette sikre sikker kjøring under alle forhold.

Store bilder finner du her.


Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.
Kilde: autoindex.org

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer