Jacuzzi på bobiltaket

Og sportsbilgarasje i buken.

RULLENDE SUPERYACHT: Du blir konge på campingen med denne bobilen med takterrasse og boblebad på taket.  Foto: Messe Duesseldorf / Constanze Tillmann
RULLENDE SUPERYACHT: Du blir konge på campingen med denne bobilen med takterrasse og boblebad på taket. Foto: Messe Duesseldorf / Constanze Tillmann Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Velkommen inn i bobilen Futuria sports&spa. Dette er en flunkende ny modell som vises på årets caravan-messe i Düsseldorf i disse dager.

Futuria sports&spa er en luksusbobil av de sjeldne. Joda, vi har sett flere luksuseksemplarer av arten, for eksempel Concorde Liner 990ms som med en prislapp på 2,8 millioner kroner var fjorårets dyreste på campingmessa på Lillestrøm. Concorde Liner og flere andre dyrere bobiler kan også fås med garasje, slik at du i likhet med ferskingen Futuria sports&spa kan ta med grombilen på tur.

Og joda, takterrasse på bobilen er også ganske heftig - og du blir ganske sikkert konge på campingplassen med denne. Men også dette er gjort før - vi minner bare om svensken Kabe Royal Tower med to etasjer og takterrasse, som ble presentert i 2007.

Men boblebad på bobilens takterrasse er ganske unikt, og ikke noe som vi har sett før. Kjenner du til andre bobilprodusenter som tilbyr dette? Tips andre i debattforumet nedenfor.

11 meter lang

Futurias nye luksusbobil er selvsagt heller ikke beskjeden av størrelse. Den er "nesten 11 meter lang" ifølge produsenten, noe som trolig gjør den til en utfordring å kjøre på norske veier. Men skal du kun på motorveiene nedover kontinentet, går det nok glattere. Vi har imidlertid sett lengre bobiler enn dette i Norge, for eksempel den 12 meter lange amerikanske kjempen Monaco Dynasty som ble vist på campingmessa på Lillestrøm i 2005.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer