Vinner Dagbladet Årets Bil

Jaguar I-Pace soleklar vinner

Seier betyr mye for Jaguar globalt.

FULL FEIRING: Denne prisen betyr veldig mye for oss, sier en strålende fornøyd Markedssjef i Jaguar/Landrover Norge, John Helmersen sammen An Ho – Marketing Manager, Sondre Tronrud – Product Specialist, Marius Myhre Eng – Regional Sales Manager, Malin Lien – Sales support, Per Iver Lie – Fleet Manager, Caroline Selfors – CRM specialist, Tor-Are Torjussen – Jaguar Land Rover Finance og Hans-Ole Sommerstad – Aftersales Manager. Prisen deles ut av Juryformann i Dagbladets Årets Bil, Espen Stensrud på Jaguars Hovedkontor. Foto: Morten Eik
FULL FEIRING: Denne prisen betyr veldig mye for oss, sier en strålende fornøyd Markedssjef i Jaguar/Landrover Norge, John Helmersen sammen An Ho – Marketing Manager, Sondre Tronrud – Product Specialist, Marius Myhre Eng – Regional Sales Manager, Malin Lien – Sales support, Per Iver Lie – Fleet Manager, Caroline Selfors – CRM specialist, Tor-Are Torjussen – Jaguar Land Rover Finance og Hans-Ole Sommerstad – Aftersales Manager. Prisen deles ut av Juryformann i Dagbladets Årets Bil, Espen Stensrud på Jaguars Hovedkontor. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jaguar har gått helt nye veier. Det betyr mye for oss at det etablerte elbil-landet Norge setter et slikt kvalitetsstempel på vårt produkt.

Det er PR sjef for Jaguar/Land Rover Skandinavia, Søren Hyltoft som tar telefonen da vi ringer for å gratulere med seieren. Dansken har hele Skandinavia som arbeidsplass og er i alle land hver uke. Han var selv med under prøvekjøringen, men var på vei til Gøteborg da vi ringte.

>> Her er de 40 kandidatene til Årets Bil

- Å? Vant vi? Overlegent? Det var flott. Denne prisen betyr enormt mye for oss. Jaguar har vært en liten aktør i Norge i alle år og dette gir en kjempeboost for merket. Ikke minst betyr det mye for den lille organisasjonen som har jobbet steinhardt i ett og et halvt år før lansering av bilen. Salget er ti ganger høyere enn vi er vant med og vi har klart jobben med nesten samme antall ansatte.

Jaguar hadde ca. 1300 bestillinger da de startet utlevering av biler i september. Takket være prioritert produksjon til Norge og et nytt klargjøringssenter, har de klart å levere 800 biler hittil i år og regner med å ha levert 1100 før nyttår.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer