Jaguar-SUV offisiell

I flere år ble det spekulert omkring en mulig Jaguar-SUV. Nå er det bekreftet.

Slik ser det ut, bildet som har lekket ut på nettet. C-X17 Crossover Concept skal den visstnok hete, den første SUV-en fra Jaguar, som skal vises som konseptbil på Frankfurt-utstillingen. Foto: JAGUAR
Slik ser det ut, bildet som har lekket ut på nettet. C-X17 Crossover Concept skal den visstnok hete, den første SUV-en fra Jaguar, som skal vises som konseptbil på Frankfurt-utstillingen. Foto: JAGUAR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bildet går nå sin seiersgang på nettet etter at aktive "spioner" der ute har lett etter noe som kunne matche et mystisk, formørket bilde som Jaguar sendte ut for en tid tilbake.

Først skape interesse

Det dreide seg om en såkalt "teaser", en før-markedsføringsteknikk som er blitt stadig vanligere for å pirre fremtidige, potensielle kunders nysgjerrighet via nettmediene. For vår del velger vi som oftest å vente til det kommer skikkelige bilder i stedet for bare å være gratis marketing-kanal for bilprodusentene.

Avdukingen av Jaguars konseptbil er annonsert til mandag 9. september.

>Se råskinnet Jaguar XK-R S GT

Unikt bilde

Og her kommer bildet vi ventet på. Det er bare ett bilde, men det gir et godt inntrykk av hvordan Jaguar ser for seg sin fremtidige SUV-satsning. Riktignok har produsenten selv hittil bare sagt at de vil vise et eksempel på hvordan deres nye, "svært avanserte og modulære aluminiumsbaserte arkitektur" kan anvendes. De har også sluppet navnet på konseptbilen: C-X17.

Selveste Bentley skal også lansere SUV

Det er nærliggende å tro at mekanikken vil komme fra eksisterende og kommende Jaguar-modeller - fra mest moderate dieselversjon på 163 hestekrefter til den overpotente kompressormatede V8-bensinmotoren på 510 hester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer