Jaguar XJ modifisert av Startech

Når en stasvogn stases opp blir det ekstra staselig.

Jaguar XJ modifisert av Startech
Publisert
Sist oppdatert

Tenk deg at du har bestemt deg for endelig å kjøpe drømmebilen, og i det du skal bestille så oppdager du til din forskrekkelse at naboen har kjøpt maken. Da gjelder det å være snarrådig.

Tror du denne kommer?

Tyske Startech har spesialisert seg på å gjøre spesielle biler enda mer spesielle, og nå har de tatt tak i Jaguar XJ. Kliner du først til for å få en XJ, så blir antagelig ikke lykken mindre om den er modifisert av Startech i tillegg.

Ikke bare XKR, men nå også XKR-S

Plukkliste

Startech har laget en liste med detaljer som du kan velge fra. De fleste detaljene endrer i første rekke det visuelle inntrykket ved at man får påmontert litt ekstra plast her og der. Hovedpakken består av et frontskjørt som blant annet inneholder LED dagskjørelys. Når du først har valgt den nye frontfangeren, så bør du også ta med sideskjørtene langs kanalene, pluss luftinntakene foran. Skjørtet bak gjør det hele komplett, og sistnevnte er godt synlig ettersom de også inkluderer integrerte eksosrør. Men skitt samme, når du først er igang så er det bare å ta med hekkleppa også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer