Jaguar I-Pace

Jaguars el-SUV lansert i Norge: Her er prisene

Produksjonsversjonen av Jaguar I-Pace er lansert, og her er prisene.

LANSERT: Wayne Burgess fra Jaguar lanserte i dag prouksjonsversjonen av Jaguar I-Pace i Oslo. Foto: Fred Magne Skillebæk
LANSERT: Wayne Burgess fra Jaguar lanserte i dag prouksjonsversjonen av Jaguar I-Pace i Oslo. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stedet er Oslo, men kunne like gjerne vært Graz i Østerrike. Jaguar I-Pace har nemlig verdenslansering begge steder samtidig i kveld, 1. mars. På plass i Oslo finner vi 350 inviterte gjester fra pressen, forhandlere og kommende kunder. Alle er spente på hva de får se, for endelig får de se den ferdige produksjonsmodellen.

Og endelig får alle vite den endelige prisen. Som konferansier for anledningen har Jaguar leid inn komiker Thomas Gjertsen.

Bilden ble derimot avduket av Wayne Burgess, som er noe så flott som Studio director, Jaguar production and SVO vehicles.

​De fleste spesifikasjoner og hemmeligheter er allerede kjent. Konseptversjonen var 4,68 meter lang, 1,56 meter høy og 1,89 bred. Det stemmer veldig bra med spesifikasjonene på ­­produksjonsmodellen som vises i Oslo i dag.

Det mest interessante målet på en I-Pace er likevel akselavstanden som er farlig nær 3 meter, og lengre enn på en Tesla Model X.

Hva er prisen?

Til nå er bilen solgt med en oppgitt cirka-pris, men som til gjengjeld har fungert som et tak. Bilen skal IKKE komme til å koste deg mer enn så, og så mye. Om det skjer kan kundene hoppe av kontrakten uten kostnad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer