James Mays nye hverdag

I forrige uke ble det kjent at James May også trekker seg fra Top Gear. Men Captain Slow ligger likevel ikke på latsiden.

EVENTYRET OVER? Det kan se ut som om Top Gear, slik vi kjenner det, er over for nå. Clarkson, i midten, har fått sparken. James May, til høyre, har allerede satset på nye prosjekter, og Richard Hammond, til venstre, har også annosert at han ikke ønsker å fortsette. Foto: BBC
EVENTYRET OVER? Det kan se ut som om Top Gear, slik vi kjenner det, er over for nå. Clarkson, i midten, har fått sparken. James May, til høyre, har allerede satset på nye prosjekter, og Richard Hammond, til venstre, har også annosert at han ikke ønsker å fortsette. Foto: BBC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i lang tid spekulasjoner om Top Gear ville fortsette etter at Jeremy Clarkson fikk sparken. BBC sa at programmet ville fortsette uten Clarkson, men nå har også James May kastet inn håndkleet, i følge Dagbladet.

Tusenkunstner

James May, eller Captain Slow, som var kallenavnet hans på Top Gear, er ikke ukjent med andre arbeidsoppgaver. Han har tidligere laget programmer som Toy Stories, James May's Man Lab og Science Club.

Han er en mann med mange talenter, og nå ser det sannelig ut som om han klart å gjøre en jobb av det å være arbeidsløs også.

Han har nemlig gjort stor suksess på youtube med sin nyopprettede konto, JM's unemployment tube.

Hjemmevideoer

På siden legger han ut hjemmevideoer hvor han gjør forskjellige hjemmeværende aktiviteter, både kokkelering og blokkfløytespilling.

Hva blokkfløytetalent angår, velger vi ikke å kommentere, men underholdningsverdien er utvilsomt stor.

Selv om vi har vanskeligheter med å ta ham hundre prosent seriøst, er matlagingsvideoene han legger ut overraskende bra. Det er i det minste matlaging med en morsom blanding av sarkasme og vittigheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer