Jeep på plass igjen

Nå kan entusiastene juble, for Jeep skal lenge leve.

Jeep på plass igjen
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært rimelig dødt rundt Jeep, Chrysler og Dodge i den senere tid. Bertel O. Steen har ikke sett god nok butikk i merkene, og sa for en tid siden fra seg agenturene. Nå er det derimot god grunn til å juble. Fra 1. Juni har Jeep fått ny importør, men hvem det ble kom ikke som noen bombe. I 2009 tok italienske Fiat over kontrollen av Chrysler-paraplyen, som omfavner de tre nevnte merkene. At det derfor ble RSA i Drammen, den norske Fiat-importøren, som skal ta hånd om Jeep fremover, ja det kom ikke som noen bombe. Fra før er RSA også importør av Suzuki, Isuzu, Alfa Romeo, Setra busser, og altså Fiat person- og varebiler.

En hard konkurrent fra Japan

Flere modeller

De fleste forhandlere av Jeep i dag vil fortsette å selge Jeep fremover, i følge Frank Dunvold, administrerende direktør i RSA. I tillegg skal det etableres nye forhandlere i de distriktene som utgjør et tomrom. Jeep vil på sikt komme med flere spennende nyheter, og gå ut til en bredere kundemasse enn de til nå har gjort. Hvorvidt dette blant annet innebærer en omdøpt Fiat Panda 4x4 eller bare nye modeller er for tidlig å si noe om. Fortsatt skal Jeep ha plass til spesialmodeller som evig unge Wrangler, Grand Cherokee og Compass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer