Kommentar:

– Jeg vil jo bare fylle tanken

Likner drivstoffpumpa på en enarmet banditt, velger jeg heller å fylle hos konkurrenten.

TILBUDSBONANZA: Det er ikke bare bare å fylle tanken på Circle K - uten å betale for en bilvask i samme slengen. Foto: Berit B. Njarga
TILBUDSBONANZA: Det er ikke bare bare å fylle tanken på Circle K - uten å betale for en bilvask i samme slengen. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert

«Det enkle er ofte det beste», het det før på Rema 1000 - til stor glede for flere enn undertegnede, tipper jeg:

Du trengte ikke å følge med på Æ-tilbud med 10 prosent rabatt her, 30 prosent på utvalgte varer der - og egne Håndball-EM-kupp - som du bare får kjøpe om du skanner en QR-kode først, for så å passe på å velge de riktige kampanjevarene.

Hvor ble det av «faste lave priser», Reitan?

Men rabatter og forskjellige tilbudsordninger er én ting, og kan for mange av oss føles som et gode, selv om det nok også får oss til å handle mer av det vi ikke visste at vi trengte.

Mersalg ved bensinpumpa

Rent mersalg i seg selv, som det Circle K bedriver på bensinpumpene sine, er kun irriterende - med stor I. Circle K gjør det nemlig vanskelig å stoppe kjapt innom en av stasjonene deres for å fylle tanken.

Før du kommer i gang, fremstår skjermen med drivstoffvalg etter å ha stukket inn bankkortet, som det rene omreisende sirkuset.

Første stopp er bensinstasjonkjedens fordelsprogram, hvor du kan trykke på grønn knapp for ja, og den gule og mindre synlige knappen for nei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer