Høye drivstoffpriser

«Justerte» pumpeprisen - tatt

Fire menn arrestert etter å ha «justert» bensinprisen.

TRIKS: Fire menn må møte i retten etter å ha trikset med bensinpumper. Foto: Shutterstock.
TRIKS: Fire menn må møte i retten etter å ha trikset med bensinpumper. Foto: Shutterstock. Vis mer
Publisert

Krigen i Ukraina fører til høye priser på flere varer. Med en oljepris som har vært opp mot 130 dollar fatet, har det også gått utover bilistenes lommebok. Her til lands har det ført til flere klager, og organisasjonen NAF har bedt regjeringen ta affære.

På den andre siden av Atlanteren tok en gruppe menn saken i egne hender, etter at drivstoffprisene i delstaten Florida nådde rekordnivå.

Flere medier, deriblant New York Post, melder at fire menn er arrestert, mistenkt for å ha tuklet med bensinpumpene slik at de kunne fylle nærmest gratis.

Dette skal de ha greid ved å installere sofistikerte pulsatorer for å regulere væskeanløpet og prisene, skriver The Mirror.

Mennene skal ha installert disse på to Cirkle K-stasjoner i delstaten, og de skal ha blitt observert mens de benyttet seg av metoden.

Ifølge Florida Department of Agriculture and Consumer Services skal svindelen har foregått fra slutten av februar og starten av mars.

– Enten man prøver å stjele bensin som i dette tilfellet, eller skimme kredittkort, skal man vite at vi vil fortsette å slå ned på kriminalitet som rammer bensinpumpene, sa Nikki Fried i departementet, ifølge en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer