Kabriolet for boblenostalgikere

Boble kabriolet skal lanseres på bilutstillingen i Detroit, men allerede noen kalde vintermåneder etter vil den være på plass i butikkene i Norge.

Publisert
Sist oppdatert

I april vil den åpne bobla være tilgjengelig i Norge. Det skal være en vridningsstiv og sikker bil selv om det er mye fokus på livsstilskvaliteter. Rammen rundt forntruten er forsterket og det finnes tiltak som settes i verk hvis du skulle velte rundt. Både rundvelt og kollisjon utløser sikkerhetstiltakene.

Tilbake til start

Alle modeller får fire kollisjonsputer og elektronisk stabilitetsprogram unntatt 75-hesters utgaven som kun får et antispinnsystem. Duken i taket er trelags og bakruten er i glass med varmetråder. Taket lukkes og åpnes med en knapp, og hele operasjonen tar 13 sekunder.

Når kalesjen er nede ligger den på samme måte som den gjorde i gamle dager. Det er gjort med fullt overlegg for å skape gjensynsglede hos de som fortsatt går med urealisert drøm om en boble kabriolet.

Trist motorutvalg

Boblekaben kommer med tre motorer i første omgang. Det er en 1,4 liters motor med 75 hestekrefter, en 1,6 liters motor med 102 hester og en 1,9 liters TDI-motor med 100 hester. Ingen av disse motorene vil gi bobla noen forfriskende ytelser. Det blir spennende å se om det kommer noe sprekere etter hvert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer