Kabriolet for boblenostalgikere

Boble kabriolet skal lanseres på bilutstillingen i Detroit, men allerede noen kalde vintermåneder etter vil den være på plass i butikkene i Norge.

Publisert
Sist oppdatert
Kabriolet for boblenostalgikere
[Ugjyldig objekt (NAV)]

I april vil den åpne bobla være tilgjengelig i Norge. Det skal være en vridningsstiv og sikker bil selv om det er mye fokus på livsstilskvaliteter. Rammen rundt forntruten er forsterket og det finnes tiltak som settes i verk hvis du skulle velte rundt. Både rundvelt og kollisjon utløser sikkerhetstiltakene.

Tilbake til start

Alle modeller får fire kollisjonsputer og elektronisk stabilitetsprogram unntatt 75-hesters utgaven som kun får et antispinnsystem. Duken i taket er trelags og bakruten er i glass med varmetråder. Taket lukkes og åpnes med en knapp, og hele operasjonen tar 13 sekunder.

Når kalesjen er nede ligger den på samme måte som den gjorde i gamle dager. Det er gjort med fullt overlegg for å skape gjensynsglede hos de som fortsatt går med urealisert drøm om en boble kabriolet.

Trist motorutvalg

Boblekaben kommer med tre motorer i første omgang. Det er en 1,4 liters motor med 75 hestekrefter, en 1,6 liters motor med 102 hester og en 1,9 liters TDI-motor med 100 hester. Ingen av disse motorene vil gi bobla noen forfriskende ytelser. Det blir spennende å se om det kommer noe sprekere etter hvert.

Relaterte artikler

  • Her finner du våre Volkswagen-tester
  • Her finner du flere Volkswagen-nyheter
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer