Kaksekabrioleter

Det er ikke mange forunt å kunne kjøpe disse bilene, men vi bringer i god søndagstradisjon en bildeserie for alle oss andre.

Publisert
Sist oppdatert

Automedia har samlet et firkløver som kan ta pusten fra de fleste. Ferrari 550 Barchetta, Aston Martin DB7 Volante, Mercedes 500 SL og BMW Z8. Altså er det to V12-modeller og to V8-modeller som dere kan nyte bildene av i dag. Vi skal også deprimere dere med hva bilene koster i Norge.

Ferrari 550 Barchetta

Ferraris siste kabriolet med den 5,5 liter store V12-motoren og 485 hestekrefter er nok noe for noen og en hver. Selv om toppfarten på 300 kilometer i timen er noe drøy med taket nede vil nok kjøreopplevelsen bringe smilet på plass. Når sylinderene skyver turtellernåla til 7.000 omdreininger regner vi med at både lyd og akselerasjon demper ulempen med voldsom trekk i bakhodet. Pris på denne bilen er vanskelig å frembringe, men den blir betydelig dyrere enn en 550 Maranello som koster 2.648.000 kroner.

Mercedes SL 500

Denne nydelig kabrioleten har vi kjørt. Testen finner du på denne lenken. I dette selskapet har SL 500 den minste motoren, men det er vanskelig å ikke like seg bak rattet i Mercedesen. Det vet vi. V8-eren med 306 hestekrefter klarer ikke å gi SL-en noen ville ytelser, men her har du det godt. Mil etter mil kan tilbakelegges i ekspressfart, og hver meter er en nytelse. Pris i Norge: 1.488.800 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer