Kampanje-skred på 4x4

Hver tredje personbil som selges i Norge har firehjulstrekk. Flere importører kjører nå aggressive tilbud som forbrukerne sparer stort på.

STOR ANDEL: Mer enn hver tredje nye personbil i Norge har firehjulstrekk. Bilimportørene kriger om å få deg til å velge deres alternativ. Foto: BMW
STOR ANDEL: Mer enn hver tredje nye personbil i Norge har firehjulstrekk. Bilimportørene kriger om å få deg til å velge deres alternativ. Foto: BMW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver tredje personbil som selges i Norge har firehjulstrekk. Flere importører kjører nå aggressive tilbud som forbrukerne tjener stort på. Her finner du Norges 10 billigste firehjulstrekkere!

I vinterlandet Norge er 33,6 prosent av de solgte personbilene så langt i år levert med firehjulstrekk. Biler med trekk på alle fire var lenge regnet som et luksusgode forbeholdt dyre SUV-er som Range Rover og Mercedes-Benz GL.

Men med tiden har teknologien utviklet seg, stadig flere bilmodeller og motoralternativer er blitt tilgjengelig med innretningen, og prisene er vesentlig redusert. Nå får også Tesla firehjulstrekk!I dag kan du faktisk velge mellom hele 1.111 ulike bilmodeller og varianter personbiler, ifølge tall fra OFV. Heldigvis for forbrukerne har konkurransen tilspisset seg blant flere av importørene av premiumbil-merkene. I tillegg har Volkswagen hengt seg på. BMW var først ut med å tilby dette for ett år siden, og har nå fått følge av Mercedes-Benz, som også tilbyr firehjulstrekk mot et tillegg på bare 9.900 kroner. Avhengig av bilmodell, kan du som kunde spare så mye som 47.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer