Tesla Cybertruck

Kan bli forbudt i Europa

Trenger kraftig redesign for å bli godkjent, hevder tyske eksperter.

HARD: Den harde fronten gir størst grunn til bekymring. Hvertfall dersom den fortsatt skal lages i rustfritt stål, slik konseptbilen er. Skal seksjonen lages i plast, blir det så og si umulig å oppnå samme finish på overflatene. Foto: Tesla
HARD: Den harde fronten gir størst grunn til bekymring. Hvertfall dersom den fortsatt skal lages i rustfritt stål, slik konseptbilen er. Skal seksjonen lages i plast, blir det så og si umulig å oppnå samme finish på overflatene. Foto: Tesla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elon Musk fikk enorm publisitet da han nylig presenterte Teslas neste bil, en svær pickup med en design ingen andre har hatt fantasi eller mot til å presentere.

Man kan si hva man vil om designen, men den lar ingen være uberørte og det later til at du enten elsker eller hater den.

Men at det er mange som elsker den, er det ingen tvil om. Over 200.000 bestillinger kom nesten over natta, men så koster det bare 1000 kroner å sette seg på liste – og du får pengene tilbake om du avbestiller, så tallet kan bli betydelig mindre når salgsstart eventuelt nærmer seg.

Blant interessentene er det mange nordmenn også, blant annet vår egen justisminister Jøran Kallmyr, som tidlig meldte i sosiale medier at han hadde bestilt et eksemplar:

- Mannebil

Hva tenker Kallmyr om at Tesla Cybertruck, med sitt nåværende design, kan bli forbudt i Europa?

I en sms svarer justisministeren følgende:

- Kommenterer ikke på spekulasjoner. Dette er en skikkelig kul mannebil, så får vi se om europeerne er klar for noe slikt.

Vil ikke ut med tall

Hvor mange bestillinger det er snakk om kan ikke Tesla Norge si noe om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer