Kan du få billigere billån?

DnB NOR Finans tilbyr nå ekstra gunstige billån til deg som har eller vurderer å kjøpe en miljøvennlig bil.

Publisert
Sist oppdatert

DnB NOR Finans har nå lansert sitt "Miljøbillån", som har 0,5 prosent lavere rente enn ordinære billån. Det betyr ifølge selskapet at en miljøbillån-kunde som låner 250.000 kroner over fem år vil kunne spare mellom 5.000 og 10.000 kroner.

Denne renten tilbys uansett hvor lav egenkapital kunden måtte ha, også ved fullfinansiering. Dette i motsetning til ordinære billån, som har høyere rente i de tilfellene hvor kunden har lavere egenkapital enn 35 prosent.

1. Hvilke personer kvalifiserer til miljøbillån?

DnB NOR har valgt å tilby miljøbillån både til nye og eksisterende kunder. Eksisterende billån-kunder trenger bare å gjøre oppmerksom på at de er eier av en bil som tilfredsstiller kravene og vil dermed automatisk få miljøbillån-rente.

Nye kunder tas imot uansett om de velger å kjøpe en helt ny eller en brukt miljøbil.

Selskapet tar også imot kunder som allerede er eiere av miljøbiler og som ønsker å refinansiere sitt billån i DnB NOR Finans. Selskapet opplyser imidlertid at refinansiering av billån er teknisk komplisert.

2. Hvilke biler kvalifiserer til miljøbillån?

Fordi det ennå ikke finnes en skikkelig norsk miljøbil-definisjon, har DnB NOR Finans valgt å følge den svenske definisjonen. Det betyr at følgende biltyper kvalifiserer til miljøbillånet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer