Kaos ved pumpene

Ved flere bensinstasjoner over hele landet var det tilnærmet kaos da prisen på drivstoff ble satt ned med flere kroner literen torsdag.

PRISENE NED: Shell i Rosenkrantzgata i Drammen kunne skilte med 15,32 kroner literen for bensin og 17,33 kroner literen for diesel torsdag 15. desember. Mange stasjoner over hele landet satte ned prisene denne ettermiddagen etter at Circle-K-kjeden inviterte til «happy hour» i tre timer torsdag. Foto: Lise Åserud / NTB
PRISENE NED: Shell i Rosenkrantzgata i Drammen kunne skilte med 15,32 kroner literen for bensin og 17,33 kroner literen for diesel torsdag 15. desember. Mange stasjoner over hele landet satte ned prisene denne ettermiddagen etter at Circle-K-kjeden inviterte til «happy hour» i tre timer torsdag. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Tvedestrand sto det på ettermiddagen flere biler i kø ved drivstoffpumpene på både Uno X og Shell etter at både bensin- og dieselprisen kom helt ned på 15-tallet, for første gang på svært lang tid

Ifølge Tvedestrandsposten kunne førstnevnte skilte med 15,75 for diesel og 15,77 for bensin, mens Shell-stasjonene kom ned i henholdsvis 16,45 og 16,09 per liter ved 16-tiden.

I Drammen kunne en Shell-stasjon skilte med 17,33 for diesel og 15,32 for bensin.

I Lørenskog ble det kaos ved pumpene da Circle K-kjeden satte ned pumpeprisen mellom klokken 15 og 17 med to kroner under listepris, skriver MittLørenskog. Stasjonen hadde innkalt ekstra personale for å bistå.

Årsaken til at prisene falt for en stakket stund var det da også nettopp Circle-K som i stor grad sto for. Stuntet var nemlig en del av en førjulskampanje på over 2.000 Circle K-stasjoner over hele Europa, og deriblant over 250 stasjoner i Norge.

Både i Oslo, i Tromsø, i Hamar og i Bergen meldes det om lignende tilstander.

Kommunikasjonssjef Lillian Aasheim i St1 – som driver Shell-stasjonene i Norge – vil ikke kommentere om det dreier seg om en priskrig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer