Kast setene og spar 300.000 kroner

Jeep Wranger Unlimited kommer på markedet til høsten.

Publisert
Sist oppdatert
Kanskje vel så viktig som fart, du kan kjøre i vanndybder opp til snaue halvmeteren.


Det er selvsagt en toseters varebil vi snakker om, og 300.000 kroner er det du sparer på å droppe baksetene.

Importøren av Jeep i Norge har klart å få bilen godkjent som varebil klasse 2 med grønne skilt, og dermed er denne morsomme bilen igjen klar for det norske markedet.

Vi snakker om et skikkelig arbeidsjern som kan trekke tilhenger med inntil 3.500 kilo.

Motor

Motoren er en 2,8-liters firesylindret dieselmotor med 177 hestekrefter og 400 newtonmeter. Effekten går via en femtrinns automatkasse, og bilen har selvsagt firehjulsdrift. Wrangler kommer i to versjoner, Sport og Rubicon, og disse har forskjellige firehjulsdriftsystemer. Sport kommer med noe som heter Comand Track, og Rubicon leveres med noe som heter Rock Track med blant annet lavere utveksling for terrengkjøring.

Kast setene og spar 300.000 kroner

Kast setene og spar 300.000 kroner

 1. Store bilder


Ytelsene er i beste fall middels. 0 til 100 klarer den på 13,5 sekunder og toppfarten er 172 kilometer i timen. Co2-utslippet er 263 gram per kilometer. Kanskje vel så viktig som fart, du kan kjøre i vanndybder opp til snaue halvmeteren.

Stor?

Wrangler er forholdsvis stor, det må den være for å klare kravene til varebil, og måler 4,75 meter i total lengde. De som har flest centimeter på sokkelesten sitter nok ikke helt greit bak rattet. Vi har ikke prøvesittet bilen selv, men anbefaler å teste ut før innkjøp.

Begge versjoner har antiskrens (ESP) som standardutstyr

Priser og tilgjengelighet

Wrangler Unlimited kommer i versjonene Sport og Rubicon. Hovedforskjellene på bilene er firehjulstrekket. Sport starter på 364.900 kroner og Rubicon starter på 414.900 kroner. Dette er som toseters varebil.

Tilsvarende priser på personbilevariantene er 655.400 kroner og 706.800 kroner.

Ekstrautstyr er navigasjonspakke til 19.400 kroner, krompakke til 7.250 kroner, "black appearence-pakke" til 4.900 kroner og metallic lakk til 6.950 kroner.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Jeep-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer