Kast setene og spar 300.000 kroner

Jeep Wranger Unlimited kommer på markedet til høsten.

Publisert
Sist oppdatert

Det er selvsagt en toseters varebil vi snakker om, og 300.000 kroner er det du sparer på å droppe baksetene.

Importøren av Jeep i Norge har klart å få bilen godkjent som varebil klasse 2 med grønne skilt, og dermed er denne morsomme bilen igjen klar for det norske markedet.

Vi snakker om et skikkelig arbeidsjern som kan trekke tilhenger med inntil 3.500 kilo.

Motor

Motoren er en 2,8-liters firesylindret dieselmotor med 177 hestekrefter og 400 newtonmeter. Effekten går via en femtrinns automatkasse, og bilen har selvsagt firehjulsdrift. Wrangler kommer i to versjoner, Sport og Rubicon, og disse har forskjellige firehjulsdriftsystemer. Sport kommer med noe som heter Comand Track, og Rubicon leveres med noe som heter Rock Track med blant annet lavere utveksling for terrengkjøring.

Ytelsene er i beste fall middels. 0 til 100 klarer den på 13,5 sekunder og toppfarten er 172 kilometer i timen. Co2-utslippet er 263 gram per kilometer. Kanskje vel så viktig som fart, du kan kjøre i vanndybder opp til snaue halvmeteren.

Stor?

Wrangler er forholdsvis stor, det må den være for å klare kravene til varebil, og måler 4,75 meter i total lengde. De som har flest centimeter på sokkelesten sitter nok ikke helt greit bak rattet. Vi har ikke prøvesittet bilen selv, men anbefaler å teste ut før innkjøp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer