Kjempe-Vectra

Nye Vectra stasjonsvogn skal ifølge Automedia også erstatte Omega stasjonsvogn. Det betyr nødvendigvis at den må bli stor.

Publisert
Sist oppdatert
Kjempe-Vectra

Kjempe-Vectra

  1. Store bilder!


Og mye av størrelsen får Vectra Caravan ved at den deler akselavstand med kommende Opel Signum, som er en mellomting mellom en flerbruksbil og en stor stasjonsvogn. Det gir den i utgangspunktet 13 centimeter mer plass mellom akslingene enn det vanlig Vectra har.

Mer enn 560 liter

Bagasjerommet blir definitivt stort, Automedia antyder et bagasjerom som er større enn det i dagens Omega og at Mercedes-Benz E-klasse har vært målestokken når det gjelder plass til bagasje. Opel skal ha valgt en løsning som gjør det mulig å åpne bakvinduet separat for innlasting av lettere varer.

Fiat-samarbeid

(Bildet er manipulert)
(Bildet er manipulert) Vis mer


Bensinmotoren vil Vectra Caravan dele med vanlig Vectra. Innen introduksjonen er en ny serie common rail dieselmotorer fra samarbeidet med Fiat klare. Det er mulig disse vil dukke opp i stasjonsvognen i to varianter, en 2-liter og en 2,4-liter.

Snart offentlig

Antakelig vil den nye Vectra Caravan bli vist på Geneve-utstillingen i mars, men salgsstart ser ikke ut til å bli før utpå høsten. Til våren lanseres Opel Signum.

Relaterte artikler:

  • Her finner du våre Opel-tester
  • Her finner du flere Opel-nyheter
  • Her finner du våre Opel spionartikler
  • Her finner du våre Opel lanseringsartikler
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer