Kjøp deg bruktbilgaranti

Nå kan NAF-medlemmer kjøpe seg trygghet. NAF tilby nå seks måneder bruktbilgaranti til private som kjøper brukt på privatmarkedet.

Publisert
Sist oppdatert

Til sammen skifter omtrent 350.000 biler eier i løpet av ett år. Halvparten av disse eierskiftene skjer mellom private hvor det ikke eksisterer noen form for garantier. Derfor introduserer NAF nå en bruktbilgaranti som kan kjøpes av medlemmer.

NAF sier videre at prisene i privatmarkedet ofte ligger 10-20 prosent lavere enn hos bilfohandlerne, og dermed er uhyre interessant for mange. Alle som er NAF-medlemmer og som kjøper bil av private eller forhandler, kan kjøpe denne garantien for i det hele tatt å få garanti - eller for utvide en eventuell tre måneders bruktbilgaranti fra forhandler til seks måneder.

Dette koster det

- Forutsetter NAF-medlemskap til kroner 485 kroner.- Forutsetter NAF-test til 1600 kroner.- Hvis bilen klarer testen koster garantien 890 kroner.- Forbehold i garantien om feil funnet på test.- 500 kroner i egenandel.

Garantien gjelder

- Den er begrenset til 35.000 kroner.- Leiebil dekkes i opptil 30 døgn.- Garantien gjelder i seks måneder etter testdato, eller maksimalt 10.000 kjørte kilometer.- Garantien omfatter for eksempel svikt på motor med komponenter, drivverk, hjuloppheng, styring og bremser, samt plutselig svikt i elektronikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer