Kjøp deg en Radical

Billig, enkel, og utrolig rask. Dette er bilen for deg som vil ut på bane.

FULLBLODS: Den ser ut som en racerbil, og er en racerbil. I tillegg er den lettkjørt og parkerer det aller meste.  Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK
FULLBLODS: Den ser ut som en racerbil, og er en racerbil. I tillegg er den lettkjørt og parkerer det aller meste. Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bård Eker er i bilbransjen blitt en kjent mann, etter nesten å ha endt opp med Saab for en tid tilbake. Han er kronisk glad i fart og spenning, og har en lang finger med i Koenigsegg, han har Hydrolift, Ducati motorsykler, Sea-Doo vannscootere, og en mengde andre ting han fyller sin egen og ansattes tid med. Alt dette i tillegg til at han er beskjeftiget med industridesign.

Nå er han igjen frempå med sine sprell, og denne gangen av det mer lekne slaget.

Han har nemlig funnet ut at noen må ta Radical til Norge. Dette er sportsbiler med potensiale til å være uhyre raske, med rett mann bak rattet, og de er først og fremst tiltenkt bruk på bane.

- En vanlig fremgangsmåte for å ha det morsomt på bane med bil er å bygge om en bil som egentlig er ment for noe annet, sier Bård, og tenker naturligvis på vanlige gatebiler som nærmest skrus til det ugjenkjennelige.

- En Radical går motsatt vei. De er bygget for først og fremst å gå på bane, men enkelte er likevel bygget om til å bli godkjent for gatebruk, fortsetter han.

I sortimentet til Radical finnes det i hovedsak fire modeller, med forskjellige motoriseringer, priser og utstyr. Uavhengig av hvilken du velger, så er enkelhet et nøkkelord. De er ferdig bygget og kan tas rett ut på bane. De er også bygget for å være så enkle og rimelige å drifte som mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer