Kjøp mye, kjøp billig

Trenger du nye MC-klær? DinSide har bedt tre forhandlere gi oss et tilbud på en komplett utstyrspakke.

Kjøper du en pakke med komplett kjøreutstyr er sjansen stor for at forhandleren gir deg en ekstra hyggelig pris. Derfor ba vi tre forhandlere kle oss opp fra topp til tå.

Dette gjorde vi

Vi tok en ringerunde til tre større MC-forhandlere i Oslo. Vi spurte om de kunne være behjelpelig med å komponere en utstyrspakke til denne motorsyklisten:

Mann på i begynnelsen av 30-årene har nettopp kjøpt seg en Honda CB 750. Sykkelen skal brukes til og fra jobben, korte helgeturer, samt to lengre turer til Bergen og Nederland i løpet av sommeren. Mannen er svært opptatt av sikkerhet, men også av utseende og pris. Dessutten ønsker han at utstyret skal være behagelig å bruke, og lett å ta av og på seg.

Dette var tilbudene vi fikk:

Jeco MC

Jakke: Motoline, Cobra, Pris 2.590,-Bukse: Motoline, Voyager, Pris 1.890,-Støvler: Shoei, Trax, Pris 1.790,- Hansker: Motostyle, All Season, Pris: 495,-Hjelm: HJC, LT12 Ultra, Pris 2.490,-

Sum: 9.255,-Pakkepris: 8.330,-

Begrunnelse:”Denne utstyrspakken er komponert med tanke på å gi kjøperen et godt allroundsutstyr. Prismessig ligger pakken midt på treet, men dog gir den mye sikkerhet og kvalitet for pengene.”

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer