BMW 330i xDrive Touring 2019

Kjøp nå, før det er for seint!

BMW 330 Touring har alltid sittet på gjerdet og vært en mellomting av en sportsbil og en fornuftig familiebil. Har BMW endelig vippet den over til det sporty segmentet nå?

KLASSISK: Av alle BMW-modellene, har 3-Serien gjennom tidene alltid hatt det mest stabilt velykkede designet. Litt av sjarmen med 330i og 330d Touring er at designet er relativt nedtonet i forhold til hvor rask den egentlig er. Foto: Jamieson Pothecary
KLASSISK: Av alle BMW-modellene, har 3-Serien gjennom tidene alltid hatt det mest stabilt velykkede designet. Litt av sjarmen med 330i og 330d Touring er at designet er relativt nedtonet i forhold til hvor rask den egentlig er. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man kan nesten høre diskusjonen over middagsbordet: Familien trenger en ny bil. Den ene voksne er bilinteressert, og drømmer om noe sprekt og upraktisk. Den andre voksne vil i den praktiske retningen, og har «A til B»-mentalitet, når det kommer til bil ...

Det er her BMW 330 Touring alltid har vært genial. Den går litt under radaren hos godkjenningskomiteen hjemme. Det er en praktisk, kompakt og lettkjørt stasjonsvogn med god komfort og firehjulstrekk.

Men under panseret skjules en skikkelig kraftpakke, som likevel er akkurat passe. Rask, men ikke for voldsom, slik at pris og forbruk holder seg på et noenlunde greit nivå. Likevel, mer enn nok til å sette en Passat GTE på plass.

NB: Dette er en test av 330i stasjonsvogn-utgaven av den nye BMW 3-serien. Vi henviser til testen av 3-serie som sedan for utdyping av detaljer, og konsentrerer oss her i hovedsak om det som er spesifikt for 3-serie 330i xDrive Touring.

Klasseledende interiør

BMW 3-Serie Touring er lekker på innsiden. Dette kan de. Selv om mange mener det finnes elektriske konkurrenter som både koster flere hundre tusen mindre, og er raskere til 100 km/t.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer