Verdens største Rolls-Royce-fan?

Kjøpte seks nye Rolls-Royce for å matche turbanene

Men det er også en fin baktanke bak stuntet til milliardær Reuben Singh.

ÉN FOR HVER DAG: Den britiske milliardæren Reuben Singh samlet inn penger til veldedighet ved en sjudagers-utfordring på Instagram. Foto: Privat/Instagram
ÉN FOR HVER DAG: Den britiske milliardæren Reuben Singh samlet inn penger til veldedighet ved en sjudagers-utfordring på Instagram. Foto: Privat/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De færreste av oss får noen gang nok penger til å kjøpe seg en Rolls-Royce-luksusbil. Britiske Reuben Singh er imidlertid ikke som gjennomsnitts-mannen i gata.

I 1998 kom han i Guiness Rekordbok, som verdens yngste pund-milliardær, som en ung konsernsjef. Singh har siden blitt kalt «Den britiske Bill Gates», for sin rikdom og ønske om å hjelpe andre, skal vi tro svenske Expressen.

«Rolls-Royce Turban Challenge»

Den indisk-ettede briten har også blitt kjent på sosiale medier for å vise fram sin nyinnkjøpte luksusbiler. På julaften i 2017 tok han imot en ny utfordring, såkalt challenge, på Instagram:

«Takk Simon. Jeg tar deg på ordet på sjudagers Rolls Royce Turban Challenge. 2 Regler: Fargen på Rolls Roycen må passe min turban og bilen må være min. På denne måten skal jeg få inn tusenvis av pund til veldedighet. Med den allmektiges velsignelse.»

For trosfrihet

Med fokus på frihet for blant annet tro og religion bestemte Singh seg for å ta utfordringen til «Simon» på strak arm. Dermed gikk han til innkjøp av seks nye Rolls-Royce, hver av dem for å matche fargene på forskjellige turbaner - på samme måte som hans røde Rolls-Royce passet fargen på den røde turbanen. Som han skriver på innlegg nummer to:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer