Kjør bil for 27 kroner dagen

Det høres jo ut som en gavepakke, og er det også. Du må riktignok tolerere en del reklame på bilen, men for deg som bruker blir dette rimelig.

Publisert
Sist oppdatert

Bilen er en Smart Forfour med 1,3-liters motor, 95 hestekrefter og utstyrsnivå Passion. Den inneholder skinnseter, skinnratt, aluminiumsfelger, klimaanlegg, elektronisk stabilitetsprogram (ESP), soltak i glass og radio og CD-spiller. Man betaler 29.700 kroner ved inngang til leieforholdet (9.900 kroner per år) og kan da disponere bilen i tre år, bare ved å fylle bensin, vaske den og betale bompenger. Statoil leverer vask med 40 prosent rabatt. Forsikring, service, sommer- og vinterdekk og årsavgift er inkludert i prisen. Ved skade betaler man en egenandel på 7.000 kroner.

Angre

Hvis man for eksempel vil ut av leieforholdet etter ett år får man tilbake pengene for de resterende to år, altså 19.800 kroner. Oppsigelsestiden er 3 måneder. Sjåføren plikter og holde bilen ren samt stille den til disposisjon én dag annenhver måned slik at reklamen kan byttes ut. Det tar et par timer og utføres på Alnabru i Oslo.

Ekstraskatt

Hvis noen trodde det ikke er skatt på denne bilfordelen, tar dere feil. Fordelen per måned er beregnet til cirka 2.600 kroner og må beskattes med 28 prosent skatt. Foreløpig er tilbudet kun aktuelt for dem som bor i Oslo, men Moveboards planlegger og utvide til Bergen, Stavanger og Trondheim i 2005. Totalt er det planlagt 150 biler i Oslo og 50 i de andre nevnte byene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer