Kjørte sin Tesla fra baksetet

Politiet fikk melding fra publikum om en mann som satt i baksetet i sin Tesla mens den kjørte i full fart. En MC-patrulje fikk stoppet og arrestert mannen.

ARRESTERT: Her blir mannen arrestert og hans Tesla tauet inn og beslaglagt av politiet som bevis i saken. Foto: California Highway Police
ARRESTERT: Her blir mannen arrestert og hans Tesla tauet inn og beslaglagt av politiet som bevis i saken. Foto: California Highway Police Vis mer
Publisert

Det er politiet i California, USA som melder om denne hendelsen på sin Facebook-side.

Det var 10. mai i år at politiet fikk meldingen om en mann i baksetet på en Tesla Model 3, mens bilen var i full fart på Interstate 80 i Bay Area på vei mot byen Oakland.

En motorsykkelpatrulje fra California Highway Patrol klarte å ta igjen bilen for å stoppe den, og observerte samtidig at mannen klatret tilbake i førersetet.

Mannen, 25 år gamle Param Sharma (navngitt av politiet), ble deretter arrestert for hensynsløs og farlig oppførsel i trafikken og kjørt til Santa Rita fengselet. Mannens Tesla ble tauet inn og beslaglagt av politiet som bevis i saken.

- Tryggere i baksetet

Det hører med til saken at mannen hadde lagt ut video av seg selv og baksete-kjøringen på sosiale medier. Politiet opplyser at mannen også var observert i slutten av april mens han kjørte bilen fra baksetet.

- Jeg føler meg tryggere i baksetet enn i forsetet på bilen. Elon Musk vet virkelig hva han gjør når han utvikler selvkjørende biler, skal Sharma ha uttalt til en lokal radiostasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer