VW-sjefen spør

Klar for elektrisk VW ID.3 Cabriolet?

Det frister kanskje ikke i snøkaoset som var, men kanskje neste sommer? En kabriolet-utgave av VWs nye, elektriske ID.3 kan snart være på veien.

IKKE DØD: Da VW stoppet produksjonen av Golf Cabriolet og Beetle Cabriolet, trodde de fleste at kabriolet var død. Nå tester VW interessen for en elektriske ID.3 uten tak. Den kan være på veien allerede neste år. Skisse: VW
IKKE DØD: Da VW stoppet produksjonen av Golf Cabriolet og Beetle Cabriolet, trodde de fleste at kabriolet var død. Nå tester VW interessen for en elektriske ID.3 uten tak. Den kan være på veien allerede neste år. Skisse: VW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er sjefen for VW-gruppen, Herbert Dies, som har startet en kampanje på sosiale medier for å sjekke interessen for en elektrisk kabriolet bygget på nye ID.3.

På Twitter og LinkedIn har Dies lagt ut skisser av bilen og spør sine følgere om hva de synes om en elektrisk kabriolet.

Sjefen for Volkswagen, Ralf Brandstätter, sier samtidig at en kabriolet-utgave av ID.3 vil kunne skape en ekstraordinær følelse av frihet. Han legger til at dette konseptet er en meget fristende tanke, og at VW allerede ser på hvordan en slik bil kan bygges.

To dører og stofftak

De foreløpige tilbakemeldingene fra publikum over hele verden skal være svært positive. VW har en lang historie med biler uten tak, men la ned produksjonen av Golf Cabriolet i 2016. Etter det har også Beetle Cabriolet gått ut av produksjon.

Design-skissene som VW-sjefen har lagt ut på sosiale medier, viser en bil med to dører, et relativt lite bagasjerom og et foldbart tak som er laget av stoff. Silhuetten til bilen kan minne en del om lille VW T-Roc Cabriolet, som i dag er fabrikkens eneste bil uten tak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer