Knøttebil fra Fiat

Nye Trepiùno-konseptet er kortere enn de fleste. Den trenger 30 centimeter mindre enn Toyota Yaris ved lukeparkering.

Publisert
Sist oppdatert
Knøttebil fra Fiat

Knøttebil fra Fiat

  1. Store bilder!
Knøttebil fra Fiat


330 centimeter er svært kort for en bil med plass til fire, selv mikrobil-spesialisten Smart strekker seg til 375 centimeter når de skal lage en fireseter. Fiat har valgt et kort panser og en fleksibel innredning for at det skal bli plass nok. Ved at alle setene er justerbare i lengderetningen kan det bli god plass til passasjerer på bekostning av bagasje.

Tradisjoner

Fiat 500 ruller det faktisk fortsatt en del av rundt om i Italia. Det er mye av den bilen i Trepiùno, og hvis vi ser konseptbilen som en etterfølger av Fiat 500 er det naturlig at den er blitt noen desimeter lengre. Nye ideer bygget inn i konseptbilen er blant annet bakseter som kan vippes og felles, og som kan fungere både som bagasjeskjulere og sitteredskaper.

Pressemeldingen fra Fiat sier ingenting om motorer, men fabrikken har et godt utvalg av småmotorer som kan passe under det nostalgiske panseret. Konseptbilen vil bli vist for første gang på Geneve-utstillingen i begynnelsen av mars.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Fiat-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer