Første test i Norge: Tesla Model 3 Performance

Kommer sent - men godt

Ankommer du festen sist, gjelder det å gjøre det med stil. Kan årets kanskje mest etterlengtede bil imponere elbil-festen like mye som da X-en kom, selv uten måkevinger?

TESLA MODEL 3 PERFORMANCE: Kjøreegenskapene overrasket oss. Bilen er mer leken enn forventet! Foto: Jamieson Pothecary
TESLA MODEL 3 PERFORMANCE: Kjøreegenskapene overrasket oss. Bilen er mer leken enn forventet! Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man skulle tro kongen hadde kommet på besøk. For like etter at vi svingte ned i garasjen med en splitter ny Telsa Model 3, hadde kontorbygget til Aller Media tømt seg, og det sto en haug med folk nede i garasjen og beskuet en av årets mest etterlengtede biler.

«Fy søren så kult!» sa en, «Går den bra?», «Er den dyr?» ... Spørsmålene haglet inn fra dekksparkerne. Vi hadde knapt fått kjørt bilen selv.

For å teste reaksjonene til befolkningen, bestemte vi oss for å først ta en tur til Grünerløkka, for å se om hipsterne også lot seg imponere ...

Anonym

Det er mulig det faktum at det var minus 12 grader i Oslo, som dempet stemningen blant folket på gata. Men vi kunne like gjerne kjørt rundt i en Model S. Ikke én gang ble vi stoppet og spurt om bilen. Og selv når andre Tesla-eiere kjørte forbi, var det ingen som snudde seg.

Og vi skjønner det godt. For på avstand oppleves Model 3 som en nedskalert Model S, spesielt for dem som ikke er «Tesla-kjennere».

«Kjære, jeg krympet Teslaen» ... Ikke før den står ved siden av storebror blir forskjellene tydelige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer