Komplisert kjærlighet

Citroen Pluriel er en ekte snuppebil. Hvorfor? Jo, sjelden har vi nemlig møtt så mange lange jenteblikk og strålende smil på tur med fire hjul.

Publisert
Sist oppdatert

I den søteste bilen fra parkeringshuset gliser jentegjengen på fire hele veien til grillfest, selv om vi med kun en liten Fedonkur mindre, neppe hadde greid å trimme våre snart bikiniklare sommerkropper på plass.

- Å, så fint det er med lakkfarge inne i bilen! jubles det fra det ikke alt for romslige baksetet. Grilljentene refererer til metalliclakkerte plater i fargen Hurlevent Nacre på forsetenes rygg, som matcher fargen på bilens utside. Dette er et av flere elementer som er med på å heve denne lille doningen fra småbilgjørma og over i klassen for sjarmerende originaler.

- En sånn kunne jeg gjerne hatt, fabler dobbeltarbeidende Elisabeth 1, som nå turnerer tidsklemma med en halv bil og tråsykkel.

- Denne var nesten lekker, drømmer fotgjenger Elisabeth 2, som først må kjøpe leilighet før hun kan kjøpe bil.

- Her blir du jo brun mens du kjører, fastslår syklende Cecilie, som har sansen for naturlig rett-fra-stranden look og ferdigfønet hår på veien til jobb.

 • Se store bilder av bilen her.
 • Dette er en mini-MPV sier Citroen Norge selv. Altså en liten flerbruksbil. Motorredaksjonen i DinSide er ikke enige i det, men i flerbrukets ånd lister vi opp flere punkter med våre reaksjoner fra testen.

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer