Test: Jeep Wrangler Safari Overland

Kompromissløs og full av kompromisser

Ulempene kan bli for mye for mange.

DEN SISTE BARSKINGEN: Jeep Wrangler er kanskje den eneste skikkelige rammebygde hardhausen med to stive aksler på markedet i dag. Den spiller på nostalgi og tradisjon og kan vise til skikkelige terrengegenskaper, men løsningene byr på utfordringer i det daglige. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeep Wrangler er selve definisjonen av Jeep. Etter at Land Rover Defender la inn årene, kan selve ur-Jeepen stolt kåres som det lengst gjenlevende stilikonet i bilverdenen. Nå har den kommet i helt ny utgave, men du skal ha et godt trenet øye for å se forskjellene fra forgjengeren.

Jeep ble verdenskjent under andre verdenskrig, etter at den entret slagmarkene i 1941. En utrolig enkel, liten, slitesterk konstruksjon som er blitt både kopiert og lisensbygget over hele verden i årene som fulgte.

Bilmerket Jeep ble til på grunn av krigen og de vet hvilken arv som skal videreføres, og bruker alle de klassiske elementene for å sikre gjenkjennelighet, selv om bilen etter hvert har vokst enormt.

Derfor er Wrangler en av de kuleste, men samtidig en av de mest upraktiske og minst komfortable bilene du kan kjøpe i 2019.

Leveres med verktøysett

Hele greia med Wrangler er dens fleksibilitet. Du kan nærmest bygge den slik du vil. Hvilken annen bil leveres for eksempel med verktøysett med skralle og Torx-sett og dedikert plass under bagasjeromsmatten for skruer til dører, tak og vinduer?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer