Konklusjon og konkurenter

Maxum 1900 SR er en god bowrider. Men flere konkurrenter stiller med alternativer. Og alternativene er billigere.

Ønsker du en bowrider eller skjærgårdsjeep på snaue 20 fot er utvalget godt. Alternativene finnes både med utenbordsmotorer, så vel som med hekkaggregat. Her er noen av båtene vi mener du bør vurdere hvis du er på jakt etter en båt tilsvarende Maxum 1900 SR:

Cobalt 190

Denne båten er like amerikansk som konseptet bowrider. Riktignok er den 16 cm kortere enn Maxumen og har ikke mer enn seks sitteplasser. Båten leveres med hele ti års garanti. Prisen er også hyggelig: 298.800 kroner, levert med 205 hk fra Volvo Penta.

Sea Ray 185 Bow Rider

Sørstatsverftet Sea Ray er i likhet med Maxum kjent for sine bowridere. Også denne båten er 16 cm kortere enn Maxum 1900 SR, men kan skilte med like mange sitteplasser. Når prisen samtidig ligger nesten 100.000 under hva du må gi for 1900 SR er båten vel verdt å vurdere. 245.400 kroner koster for tiden Sea Ray 185 Bow Rider med 190 hesteren til MerCruiser.

Sea Ray 190 Bow Rider

Like stor som 1900 SR, men med to sitteplasser mindre. Prisen er 285.000 kroner hvis du ønsker den med en motor på 190 hk fra MerCruiser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer