Konklusjon og konkurrenter

Er du blant de heldige som har råd til en Chrysler Grand Voyager, vil barna garantert trives. Men prisen er drøy.

Publisert
Sist oppdatert

Den høye prisen er det viktigste argumentet mot femte generasjon Grand Voyager. Men du som har god råd skal være klar over at ingen av de andre typiske flerbruksbilene vil gi deg like god plass som Grand Voyager. Volkswagen Multivan, som stiller i en annen klasse, gir deg omtrent like mye plass, men er minst like dyr, mindre komfortabel og langt mindre fleksibel.

Billigere konkurrenter

Før du går til innkjøp av en Grand Voyager skal du imidlertid være klar over biler som Citroën C8, Ford S-Max, Ford Galaxy, Mitsubishi Grandis, Peugeot 807 og Renault Grand Espace. Disse har innstegspriser i området mellom 400.000 og 500.000 kroner. Grand Voyager starter på 650.000 kroner. Og skal du ha Limited-utgaven må du regne med å punge ut med over 750.000 kroner.

Ford Galaxy

Vår favoritt i flerbruksklassen er for tiden Ford Galaxy, som starter helt nede på 372.000 kroner med 100-hesters dieselmotor. Da snakker vi selvsagt svak akselerasjon, manuell girkasse og et langt dårligere utstyrsnivå enn i Grand Voyager. Men hvis man er villig til å betale rundt 100.000 kroner mer, får man både automatgir, 130 dieselhester og Ghia utstyrsnivå. Fullt like stor som Grand Voyager er Galaxy ikke. Men sammenlignet med ordinære stasjonsvogner og fleksibiler av typen Toyota Verso og Volkswagen Touran, så er Galaxy enorm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer