Konklusjon og konkurrenter

Med bensinmotor kommer ikke Laguna så aller verst ut sammenlignet med konkurrentene. Men det gjør den likevel ikke spesielt interessant.

Publisert
Sist oppdatert

Med utstyrsnivå Expression koster vår testbil fra 335.000 kroner. Tatt i betraktning at denne har det meste du trenger av utstyr unntatt aluminiumsfelger, er dette en god pris. Faktisk så god at de fleste interessante konkurrenter ligger rundt 30-40.000 kroner høyere med sammenlignbar motor. Det gjør den interessant nok til at den bør vurderes.

Volkswagen Passat

Dersom du har råd til å legge litt mer i potten, anbefaler vi deg imidlertid å gjøre nettopp det. Mest interessant da blir Volkswagen Passat 1.8 TSI. Denne koster fra 374.000 kroner og har da en langt sterkere motor. Ulempen er mindre utstyr.

Audi blander seg inn

Vel så interessant for de som ikke trenger så store mengder plass er Audi A4 Avant. Den er faktisk et par tusenlapper billigere enn Passaten med samme motor og har i tillegg litt mer utstyr.

Diesel mer aktuelt

I realiteten er kanskje dieselversjonen av Laguna mer aktuell. Med 130 hester koster den 330.000 kroner. Da blir imidlertid prisfordelen til konkurrentene så godt som utvisket, og det gjør at Laguna ikke lenger fremstår som så veldig interessant. Klasselederen Ford Mondeo vinner dette segmentet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer