Konklusjon og konkurrenter

Volkswagen Passat CC passer for den som er på jakt etter noe utenom det vanlige, men som ikke ønsker å bevege seg over til altfor eksotiske bilmodeller.

Publisert
Sist oppdatert

Sett med rent praktiske øyne er det selvsagt langt mer fornuftig å kjøpe seg en Passat stasjonsvogn enn en Passat CC. Stasjonsvognen gir deg mer lasteromsplass, bedre takhøyde og tre sitteplasser i baksetene. Vi antar også at disse faktorene vil gjenspeiles annenhåndsverdien.

Tryggere kjøp enn mange andre

Den som har penger og mulighet til å prioritere følelser og eleganse fremfor fornuft - og som kanskje har en liten ambisjon om å bli lagt merke til - har imidlertid grunn til å være oppmerksom på den nye Passat-modellen. For det første er den grunnet sine fire dører langt mer praktisk enn de fleste andre kupeer. For det andre er det en Volkswagen, noe som etter alle solemerker skulle bety at den blir mindre tungsolgt som bruktbil enn mange andre "sære" bilmodeller.

Fra 375.000 kr

For det tredje er Passat CC - biltypen tatt i betraktning - relativt rimelig. Som vi har antydet i de foregående kapitlene koster den omtrent det samme som en Passat Highline stasjonsvogn, eller rundt 20.000 kroner mer enn en sedan. Riktignok mangler CC skinnseter, noe Passat Highline har. Til gjengjeld kan CC skilte med godsaker som svingbare frontlykter, dekktrykkovervåker og rattbetjening av stereoanlegg og kjørecomputer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer