Konklusjon og konkurrenter

Mercedes-Benz C 200 CDI T er både kjempekomfortabel og velutstyrt. Men både pris og forbruk taler i bilens disfavør.

Publisert
Sist oppdatert

Som sedan starter C 200 CDI på 407.000 kroner. Da snakker vi om grunnutstyrsnivået Classic, som har en mindre jålete grill enn bilen som er avbildet i dagens test. Stasjonsvogntillegget er på 18.000 kroner, noe som bringer oss opp i 425.000 kroner.

Dagens testbil har også automatgir, hvilket gir ytterligere 32.000 kroner i prispåslag. Og dermed har vi kommet opp i 457.000 kroner. Den som vil ha den mest brautende grillen - med stjerne i midten og det hele - må i tillegg finne seg å betale for utstyrsnivå Avantgarde, som øker prisen med ytterligere 19.000 til 476.000 kroner. Og dermed har vi allerede kommet opp i en prisklasse som er i stiveste laget for de fleste av oss.

Mye utstyr

Den som imidlertid velger å bruke en såpass stor slump med penger på en C 200 CDI, blir eier av en velutstyrt bil. Skinnseter, navigasjon, xenon-lykter og elektrisk baklukebetjening står riktignok på ekstrautstyrslisten. Men både delelektrisk setejustering (rygg- og sitteputehøyde), Bluetooth håndfriløsning, regnsensor og dekktrykkvarsler er blant standardutstyret. På standardutstyrslisten finner vi også antiskrens (ESP), elektronisk klimaanlegg med to soner og rattbetjent stereoanlegg med vinduantenne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer