Konklusjon og konkurrenter

Audi A4 anno 2008 er på topp i sin klasse. Men den er mer enn det...

Publisert
Sist oppdatert

Listeprisen på vår testbil er 352.000 kroner. For den prisen får man altså en premium-sedan med ypperlig kvalitetsfølelse, familiebil-egenskaper, en flott, kultivert og sterk dieselmotor og gode kjøreegenskaper.

Det nødvendige er standard

Når det gjelder utstyr får man imidlertid ikke mer enn det man i dag må kunne regne for selvfølgelig, som seks kollisjonsputer, antiskrens (ESP), el-vindusheiser foran og bak med klemsperre, høyde-og lengdejusterbart ratt og sentrallås med fjernbetjening. Standardfelgene er 16-tommers alu-felger med 225/55-dekk, klimaanlegget er automatisk men 1-soners, rattet er skinntrukket og bagasjerommet har elektrisk fjernbetjening. Parkeringsbremsen er av den elektromekaniske typen som standard, likeledes lydanlegg med 6,5-tommers fargeskjerm og MMI-betjening (dreiehjulbasert).

Mye ekstra mulig

Testbilen hadde en mengde ekstrautstyr som man oftest kan greie seg uten men som gjør hverdagen mer behagelig. Eksempler: Sølv metallic lakk: 9.100 kroner, el-justerbart førersete: 7.700 kroner, "xenon plus"- hovedlys (med dioder for kjørelys): 8.400 kroner, fartsholder: 3.100 kroner, tre-soners klimaanlegg: 6.700...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer