Konklusjon og konkurrenter

Skoda Fabia tilbyr mye plass for pengene og har i grunn bare én direkte konkurrent.

Publisert
Sist oppdatert

Fabia stasjonsvogn har egentlig ingen objektive ulemper sammenlignet med vanlige Fabia, bortsett fra det beskjedne pristillegget på 7.000 kroner og den litt reduserte håndterbarheten grunnet den økte lengden. Dermed burde det være fritt frem for Fabia-kjøpere å velge den nye stasjonsvognen. Men med det samme vi er inne på småbilstasjonsvogner, skal vi ta en titt på hvilke andre alternativer det finnes.

Renault Clio snart

Eller kanskje vi skal si hvilket alternativ, for per i dag er det bare ett, nemlig Peugeot 207 SW. På trappene står imidlertid Renault Clio stasjonsvogn, men denne vil ennå ikke være på plass før om et par-tre måneder. Dermed konsentrerer vi oss 207 SW i denne omgang.

Peugeot 207 SW

Men at man kun har én direkte konkurrent, betyr ikke nødvendigvis at konkurransen er enkel. 207 SW er nemlig en bra bil og ganske jevnbyrdig med Fabia pris- og utstyrsmessig. For å si det litt enkelt kan vi konkludere med følgende: Fabia er bilen for deg som er ute etter mest mulig plass for pengene. Den er betydelig romsligere både i bagasjerom og baksete enn 207 SW.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer