Konklusjon og konkurrenter

CR-V er i teten i folke-SUV-klassen også med dieselmotor, men tospannet med RAV4 er utvides til også å omfatte Mitsubishi Outlander når det er snakk om dieselmotor.

Publisert
Sist oppdatert

For selv om vi ennå ikke har publisert testen av Outlander er det ikke tvil om at den er så gunstig priset og utstyrt, at den til tross for en mindre attraktiv motor må regnes inn i selskapet.

392.000 kroner

Billigste CR-V med dieselmotor er utstyrsnivå Elegance som starter på 392.000 kroner. Toppmodellen med glasstak og avstandsradar koster 466.000 kroner.

Allerede på Elegance-nivå er CR-V godt utstyrt med elektronisk styrt tosone-klimaanlegg og konstantfartsholder. Også 17-tommers aluminiumsfelger og regnsensor er på plass, og dette utstyrsnivået er gjerne trinn to i konkurrentenes inndeling.

De to nærmeste

Toyota RAV4 starter med tilsvarende motor på lave 352.000 kroner, men først på utstyrnivå Sport til 370.000 kroner likner bilene på hverandre. Prisforskjellen på 22.000 kroner opp til CR-V gir bedre plass, spesielt til bagasje. Personer med lange ben får ikke plass bak rattet i en RAV4 på grunn en horisontal kant i knehøyde under rattet. RAV4 kommer med en sprekere versjon av 2,2-literen som yter 177 hestekrefter, men den leveres kun i fullspekket utgave til 461.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer