Konklusjon og konkurrenter

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT gir deg mye bil, utstyr og motor for pengene. Risiko for lav annenhåndsverdi må imidlertid tas med på kjøpet.

Publisert
Sist oppdatert

Dodge er et relativt ukjent bilmerke her i landet. I tillegg er Caliber en bil med et svært spesielt design. Denne kombinasjonen er ikke ideell med tanke på annenhåndsverdi. På den annen side er det selvsagt en mulighet for at Caliber kan oppnå en viss kultstatus, noe som på sikt vil kunne gi høy etterspørsel og gode bruktpriser.

325.000 kroner

Hvis vi utelukkende ser på nybilprisen, er det imidlertid ingen tvil om at Caliber 2.0 CRD SXT, som koster 325.000 kroner, fremstår som et gunstig kjøp. Bilen byr på like god plass som en stor kompaktbil, er utrustet med en kraftig dieselmotor og leveres med en uvanlig omfattende utstyrsliste. Som nevnt kan Caliber SXT blant annet skilte med fullverdig navigasjon, skinnseter, elektrisk soltak og et avansert stereoanlegg. Utstyr som dette er kostbart ekstrautstyr i de fleste potensielle Caliber-konkurrenter.

Skiller seg fra mengden

Store hjul og høy bakkeklaring er også argumenter for Caliber. Det samme er den praktiske bakseteløsningen og muligheten for å legge ned forseteryggen. Og den som har lyst til å skille seg ut fra mengden finner i denne prisklassen knapt en mer velegnet bil enn Caliber. For ordens skyld må det også nevnes at nykommeren Dodge gir tre år nybilgaranti.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer