Konklusjon og konkurrenter

Nye Toyota RAV4 er en svært god bil og uten tvil et av de beste kjøpene du kan gjøre hvis du er på jakt etter en folke-SUV.

Publisert
Sist oppdatert

Tredje generasjon RAV4 har svært mange sterke sider og fremstår som et langt bedre kjøp enn sin forgjenger. For eksempel befinner bilen seg minst én divisjon over Honda CR-V og Nissan X-Trail når interiør og opplevd kvalitet er målestokken. Nye RAV4 er også blant klassens mest lettkjørte og har et velfungerende firehjulsdriftssystem. Bensinmotoren er blant klassens beste og selv om RAV4 foreløpig ikke er testet av Euro NCAP, regner vi med at den er blant klassens sikreste biler. Nye RAV4 kan nemlig skilte med syv kollisjonsputer, deriblant en egen pute for beskyttelse av førerens ben. Aktive hodestøtter og beltestrammere er også på plass.

Avansert stabilitetsprogram

Heller ikke når det gjelder aktiv sikkerhet har RAV4 noe å skamme seg over. Elektronisk stabilitetsprogram (ESP) er standardutstyr og dette samarbeider med både servostyring og firehjulsdrift-system. Toyota er i tillegg kjent for høy driftssikkerhet og høye annenhåndspriser. Dermed er det svært mye som taler i RAV4s favør.

Dessverre er ikke RAV4 like komfortabel og romslig som de tøffeste konkurrentene. Hadde den vært det, hadde den utvilsomt vært klassens beste kjøp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer